Аргентина
Бразилія
В'єтнам
Європа
Індонезія
Іран
Ісландія
Китай
Мадагаскар
Марокко
М'янма (Бірма)
Намібія
Нова Зеландія
ПАР
Перу
США
Ефіопія
Японія
 
 
КАЛЕНДАР ТУРІВ
×

Заявка

Ваше ім'я та прізвище вказано невірно. Допускаються літери, пробіли та символи "-", "'". Від 2-х до 60-ти символів.
Перевірте правильність написання e-mail адреси. Адреса електронної пошти має містити символ "@", наприклад: aaa@bbb.cc
Телефон обов'язкове поле.
Кількість осіб вказано невірно. Допускаються цифри.
Число вказано невірно. Допускаються цифри.
Дата туру обов'язкове поле.
Напишіть коментар.

Екскурсійні тури до Китаю

Гранд тур по Китаю на 11 днів/10 ночей. Вартість туру 1155 $
Гранд тур по Китаю з Горами Аватара на 11 днів. Вартість туру 1970 $

Тури в Пекін з Києва
Екскурсійні тури до Китаю - це розділ, де зібрані найрізноманітніші пропозиції по Китаю: групові та індивідуальні тури по всьому Китаю, тури до Пекіна, а також відпочинок у Китаї на морі. Китай цікава та дивовижна країна, культура налічує понад 4 тис. років і є найдавнішою культурою світу. Також ні для кого не секрет, що в Китаї проживає найбільша кількість людей, населення Китаю становить 1/5 світового населення. Тому особливу увагу потрібно звернути на екскурсійні тури до Китаю, які сповнені загадок стародавньої цивілізації, історії Китаю, незвичайних міст та величезної кількості людей, що пересувається маленькими вулицями.
Ви можете вибрати недорогий відпочинок у Китаї, і самостійно подивитися Пекін (дивіться тури до Пекіна), або знаменитий Шанхай. Вибір туру в Китай, це не легке завдання, Китай тури дуже різноманітні та багатоликі, ви можете відвідати, Пекін та його околиці, побачити величну столицю Китаю, з її безліччю пам'яток культури та історії. Також буде цікавий Китай тур, де Ви зможете побувати у найбільшому мегаполісі світу Шанхаї, міста вогнів, хмарочосів, фінансів, міста-порту з однією з найкрасивіших гаваней світу.
Особливе місце в історії та розвиток Китаю займає Гонконг - спеціальний адміністративний регіон, з самостійною грошовою одиницею, візою та державним устроєм. Ще десять років тому Гонконг підпорядковувався Великобританії, такий собі острівець демократії, ринкових відносин і західних традицій на тлі найбільшої держави Азії, де основною мовою була англійська, та й зараз ця, мова активно використовується в ділових колах Гонконгу. Наші тури до Китаю, як правило, у своїй програмі, не включають відвідування Гонконгу, але ми можемо скласти індивідуальний тур Китаєм з відвідуванням цього міста-країни.
Тури в Китай ціни, відпочинок у Китаї вартість
Також дуже схожа історія і значення легендарного острова Тайвань, який хотів стати самостійною державою. Слід зазначити, що рівень життя на Тайвані, і в Гонконгу значно вищий, ніж загальний рівень розвитку Китайської Республіки, ціни на товари та проживання там також вище, відповідно поїздки в ці регіони перевищують середню вартість турів по Китаю.
Ну і найзагадковіше місце на землі, також знаходиться в Китаї, туди так і манить людей з усього світу, у пошуках відповідей на різні питання і загадки. Це Тибет!
Компанія «Експедиція» може запропонувати захопливі поїздки, де Ви зможете відвідати: тури до Пекіна, Шанхаю, Гонконгу, Тайваню, Тибету та безліч інших незвичайних, цікавих і красивих місць нашої планети. Всю детальну інформацію про тури до Китаю ціни Ви зможете побачити на цій сторінці, або уточнити у нашого менеджера.

 

 

 

 

 

 

 Найближчі тури з відкритим набором:

1. Европа- червень

Природні дива Європи: Італія, Швейцарія, Франція, Іспанія на 14 днів. Вартість туру 1550 євро

Залишилось 2 місця

Є жіноче підселення

2. Японія-листопад

Екскурсійний гранд-тур Японією на 14 днів у листопаді. Вартість туру 2440$

Залишилось 1 місце

Є жіноче

 

 

 

 

 

 

Цікава інформація про країни, тури та туристичні новини – розсилка раз на місяць

Ваше ім'я вказано невірно. Допускаються літери, пробіли та символи "-", "'". Від 2-х до 60-ти символів. Перевірте правильність написання e-mail адреси. Адреса електронної пошти має містити символ "@", наприклад: aaa@bbb.cc Скасування

Актуальні тури Гарячі пропозиції
Свіжі новини Авіаквитки